Ibutik

Hemgården i butik.


I dagsläget finns våra produkter i butiker över hela Mellansverige. Alla våra återförsäljare hittar du
här.

Kombinationen av högklassiga charkuterier tillverkade av svenskt kött och en tilltalande design har visat sig framgångsrik. Hör vad några nöjda handlare har att säga om vårt utbud:

 

”Vi har haft Hemgårdens sortiment sedan butiken öppnade för fyra år sedan och har sett hur varumärket hela tiden utvecklats. Det är högkvalitativa produkter med snygga förpackningar med stor efterfrågan från kunderna. Hemgården ligger väldigt rätt i tiden nu när konsumenterna är mer medvetna om råvarors ursprung och noga med vad de köper. Det känns bra att ha ett så starkt varumärke i butiken.”

Tomas Mattsson,färskvaruchef
ICA Kvantum, Välsviken

 

”Jag är gediget intresserad av ekologiskt och närproducerat och det känns rätt att ha ett varumärke som Hemgården i min butik. Det är ett bra företag som är enkla att samarbeta med och det är aldrig några problem. Produkterna håller hög kvalitet och det ser proffsigt ut i butiken. Profileringen är viktig och konsumenterna ställer allt högre krav på att leverantörerna verkligen kan hålla vad de lovar. När allt detta funkar blir resultatet en ökad försäljning.”

Claes Wallman, ICA-handlare
ICA Supermarket Spara, Våxnäs

 

”På ICA Maxi har vi ett koncept som heter ”Mat från trakten” där vi lyfter fram lokala producenter. Hemgården passar förstås perfekt där och är en del av vårt ordinarie utbud. De har ett brett sortiment med både nyheter och traditionella värmländska specialiteter och produkterna är väldigt efterfrågade av kunderna. Dessutom har de väldigt fina produkter i helbit för den manuella charkdisken. Det är jättekul att kunna erbjuda exempelvis svensk rostbiff, något som inte är så lätt att få tag i annars. Jag köper Hemgårdens produkter själv och företaget ligger mig varmt om hjärtat!”

Jessica Ernbro, färskvaruchef
ICA Maxi Karlstad

 

”Hemgården är ett starkt förankrat varumärke här i norra Värmland och produkterna är väldigt populära hos våra kunder. Idag är sådant som svenskt kött och ursprung en prioriterad fråga för konsumenten och Hemgården är ett tryggt val. För oss som butik är det kul att följa med i företagets utveckling. De är aktiva och lyhörda för oss som återförsäljare och vi har en nära relation. Den stora bredden och höga kvaliteten matchar verkligen marknadsledaren och vi tycker att det är viktigt med produkter som vi själva gillar och kan stå bakom. Vi är jättenöjda med Hemgården.”

Linda Walfridsson, färskvaruchef
ICA Supermarket Toria, Torsby

 

Butikerna hittar du här